Email:
Wachtwoord:
Account maken?   Wachtwoord vergeten?   

Kleuter judoBegin november 2011 is judokan van start gegaan met een groep kleuter judo. Deze lessen worden gegeven op donderdagen van 17:00-17:45 uur.
Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen in deze lessen hun eerste stapjes zetten richting de judosport. Middels allerlei leuke spelletjes worden de kinderen langzaam onderwezen in een aantal technieken die aan de basis liggen van de judosport.
Voor de kinderen is zo'n judoles gewoonweg dikke pret. Een oplettende toeschouwer zal echter zien dat de kinderen zich op die speelse manier steeds meer technieken en vaardigheden eigen maken. Variƫrend van de achterwaartse val tot de betekenis van de woorden als mate (stoppen), hajime (beginnen), en rei (groeten).
Binnen de judosport is het belangrijk dat je netjes omgaat met anderen, dat wil zeggen beleefd / vriendelijk, maar ook dat je geen lompe handelingen gebruikt die een ander (onbedoeld) kunnen bezeren. Deze zelfde sociale vaardigheden zal dankzij deze judolesjes ook bij de kinderen worden aangeleerd.

Heeft u interesse om een les bij te wonen dan bent u van harte welkom in onze dojo op de bovengenoemde tijden. Kinderen kunnen een aantal proeflesjes volgen voordat ze lid worden van onze club. Als u uw zoon of dochter wil laten deelnemen aan een les, dan kan dat gewoon. Meldt dit even bij de trainer en zorg er voor dat uw kind wat sportkleren aan heeft.
Laatste nieuws

19 december 2022
Kerstvakantie!
22 januari 2023
Examens judo 4 en 7 februari
31 maart 2020
De Corona Crisis duurt voort
Kalender

problemen bij het opvragen van de kalenderitems