Email:
Wachtwoord:
Account maken?   Wachtwoord vergeten?   

Judokan kamp 2012


Net als voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer in Haelen op kamp. Dit jaar is het thema de Olympische Spelen! Alle deelnemers zullen zowel in individuele nummers als in teamsporten hun kennen en kunnen moeten demonstreren.

Dit jaar hebben we twee programma’s: Het normale programma dat het hele weekend duurt en het speciale programma dat alleen op zaterdag is. Het speciale programma is bedoeld voor de kinderen in de kleuterjudogroep en de jongste kinderen van de vrijdaggroepen.

Broertjes en zusjes, vaders en moeders, ze kunnen allemaal gezellig mee op kamp. Van de jongste tot de oudste deelnemer zullen wij zorgen voor een actief en gezellig weekend!

Elke deelnemer moet een wit, effen T-shirt inleveren bij het inschrijven. Natuurlijk moet dat shirt je ook passen. Het shirt moet je in een plastic zak doen en daarop duidelijk je naam schrijven (met watervaste stift of zo) en met je inschrijving inleveren bij je trainer.

Locatie:
Buitencentrum “De Spar”
Roggelseweg 55
6081 NP te Haelen
 0475-594133

Uiterste inschrijfdatum:
21 september 2012

Extra informatie:
Uiterlijk een week voor het kamp zal een brief met aanvullende informatie aan de kampgangers worden uitgedeeld. Tevens zullen wij op onze website het programma zetten.

Normaal programma:
Vrijdag 5 oktober verzamelen we om 18:00 uur bij de judozaal en zondag 7 oktober kunnen de kinderen vanaf 15:00 bij onze kamplocatie worden afgehaald.

Kosten:
€ 30,00 per persoon

Speciaal programma:
Zaterdag 6 oktober verzamelen we om 9:00 uur bij de judozaal. Om 18:00 uur beginnen we met het avondmaal. Daarna is het speciale programma afgelopen en mogen de kinderen weer in Haelen worden opgehaald.

Kosten:
€ 15,00 per persoon

Betalen:
Storten op rekeningnummer 10.77.64.857 t.n.v. Judokan Blerick, o.v.v.: voor- en achternaam, kamp judokan.

Belangrijk:
Lever jouw effen witte T-shirt in een plastic zak met daarop je naam in bij je trainer samen met de inschrijfbrief.
Laatste nieuws

19 december 2022
Kerstvakantie!
22 januari 2023
Examens judo 4 en 7 februari
31 maart 2020
De Corona Crisis duurt voort
Kalender

problemen bij het opvragen van de kalenderitems