Email:
Wachtwoord:
Account maken?   Wachtwoord vergeten?   

Het was weer een fantastisch kamp!


Op vrijdag middag, verzamelen bij de Health & Racket Club in de Boekend. Dan naar Roggel.

Het hele gezelschap van bijna 80 mensen heeft na het gebruikelijke "Waar ga jij liggen?", "Zullen we hier gaan liggen?", "Kom hier in de hoek zijn nog een paar plekjes vrij!" een plekje gevonden en er kan met het programma worden begonnen.

De weergoden zegenden ons kamp met veel zon, veel warmte, weinig bewolking en geen enkele spat regen. Samen met een flink aantal nieuwe programmaonderdelen was er genoeg te beleven.

Van die nieuwe onderdelen waren de luchtkussens, de bonte avond en het bezoek aan het zwembad de opvallendste. Voor de oudere kampdeelnemers was er een "Jullie gaan lekker buiten slapen... Gna gna gan...". Dus werden midden in de nacht een aantal tenten gebouwd en werd de nacht doorgebracht aan de rand van een met ochtenddauw bedekt grasveld.

De foto's zijn te bekijken door op de bovenstaande foto te klikken. Wie nog leuke foto's heeft van het kamp kan ze naar Erik Bosch sturen dan worden ze eveneens op de site gezet.

Hier op de site willen we wat opmerkingen van de deelnemers hebben staan. Stuur een mail naar bestuur@judokanblerick.nl met daarin wat jij hebt meegemaakt, wat jij erg leuk, erg eng of erg spannend vond en vergeet dan je naam en het land waar je bijzat niet te vermelden. Dan zetten wij het op de site zodat anderen weten wat jij hebt meegemaakt!.

Laatste nieuws

19 december 2022
Kerstvakantie!
22 januari 2023
Examens judo 4 en 7 februari
31 maart 2020
De Corona Crisis duurt voort
Kalender

problemen bij het opvragen van de kalenderitems