Email:
Wachtwoord:
Account maken?   Wachtwoord vergeten?   

Wat is Interne Competitie?

De interne competitie is een samenwerking van 14 vereningen. Zes maal per seizoen worden er wedstrijden georganiseerd voor de jonge, onervaren, judoka's. Voor het deel nemen aan de interne competitie zijn maar een paar voorwaarden.
  • De judoka moet lid zijn van de JBN (de Judo Bond Nederland) of te wel in het bezit zijn van een Judopas, dan krijgt de judoka een kaart waarop het gewicht, de leeftijd, de graduatie en het niveau van de judoka staan vermeld zodat de organisatie van het toernooi eerlijke pouletjes kan samen stellen.
  • De judoka mag nog geen 12 jaar oud zijn
  • De judoka mag niet zwaarder zijn dan 50 kg
  • De judoka mag geen hogere band hebben dan oranje
Voldoe je aan die eisen dan mag je meedoen.

Inschrijven voor deze wedstrijden is niet noodzakelijk. Men moet natuurlijk voldoende tijd voor aanvang van de wedstrijden aanwezig zijn zodat de organisatie de pouletjes kan samenstellen.
Het inschrijfgeld voor deze wedstijden is slechts 3 euro. Alle deelnemers gaan met een medaille naar huis. Ideaal dus om een prijzenkast te vullen!
Deelnemen aan deze wedstrijden is voor veel judoka's de eerste stap geweest naar het wedstrijd judo. Doordat ze hier zonder een al te grote druk of te grote niveau-verschillen hun eerste wedstrijden konden spelen kon het niveau geleidelijk worden opgevoerd.

De competitie dagen van 2012/2013 zijn:

15 september 2012 - Baarlo
10 november 2012 - Venlo
8 december 2012 - Kessel
9 februari 2013 - Judokan Blerick
maart of april 2013 - Helden
mei 2013 - Asten Someren
Laatste nieuws

19 december 2022
Kerstvakantie!
22 januari 2023
Examens judo 4 en 7 februari
31 maart 2020
De Corona Crisis duurt voort
Kalender

problemen bij het opvragen van de kalenderitems